Wiki Open Street Map Beginners Guide (In Albanian)

I’m writing this article in Albanian language, because these links are in Albanian language. But you can find more in English language here.

Këtu ju mund të gjeni disa linqe të cilat janë të përkthyer në gjuhën shqipe, të gjithë linqet tregojnë se si mund të ndihmojmë dhe zhvillojmë Open Street Map . Gjithashtu do të gjeni përshkrime të shkurtëra rreth secilit link.

  1. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners%27_Guide – këtu ju mund të gjeni, se qfarë është OSM dhe gjithashtu se si mund të ndihmojmë zhvillimin e OSM në 5 hapa ,si dhe njohuri të përgjithshme mbi OSM.
  2. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners_Guide_1.1 – këtu ju mund të mësoni se si të mbledhni të dhënat për të filluar në ndërtimin e hartave në OSM.
  3. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners_Guide_1.1.1 – këtu ju mund të mësoni se si të mbledhni të dhënat me metodën më zakonshme atë me paisjen GPS.
  4. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners_Guide_1.1.2 – këtu ju mund të mësoni se si mund të përdorni hartë të ndryshme ose fotografi ajrore, në qoftë se ju keni të drejta mbi to.
  5. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners_Guide_1.2 – këtu ju mund të mësoni se si ti ngarkoni (upload) të dhënat të GPS.
  6. http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Sq:Beginners_Guide_1.2.1 – këtu ju mund të mësoni se si ti konvertoni file e GPS në GPX, mos e vritni mendjen se tregon mbi të gjitha platformat e mundshme në atë të Linux, Windows dhe në atë të Mac OS.

Nëse kërkoni edhe më shumë, përkthimi vazhdon por ndryshimet mund ti përcjellni këtu duke shikuar mbi pjesën contents, të gjithë titujt që janë me ngjyrë të kaltërt janë të përkthyer ndërsa me ngjyrë të kuqe janë duke u përkthyer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s