Çka është Warper ?

This article is in Albanian language

Geothings Map Warper (warper.geothings.net) është open-source  map-warping / geo-rectifying shërbim, i shkruar në RubyRails dhe lejon përdoruesit të importojnë harta ose fotot ajrore dhe warp/rectify që ato të përshtaten në openstreetmap. Geothings është e lincensuar në MIT. Projekti është krijuar nga Tim Waters.

Ky mjet është përdorur për të krijuar WMS shtresat të cilat mund të përdoren në JOSM për krijim e hartave (të cilat ju mund ti përdorni).

Web faqe tjera për më shumë informacion

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s