Mozilla Day në Gjakova

This article is in Albanian Language

Për herë të parë në Kosovë, organizata FLOSSK organizon Mozilla Day në qytetin e Gjakovës. Prezentues ishin Heroid Shehu, Jon Berisha dhe Endrit Vula. Heroidi prezentoj Mozillën, dhe projektet e saj. Ja dhe prezentimi i Heroidit.

Endrit Vula vazhdoj të prezentoj se si të instalohet Firefox, ndërsa Joni tregon më shumë rreth Add-ons dhe Jetpack.Ndiqini prezentimin e Jonit.

Dhe ja disa fotografi nga Mozilla Day Gjakovë …

This slideshow requires JavaScript.

Për më shumë foto klikoni këtu.

Advertisements

2 thoughts on “Mozilla Day në Gjakova

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s