Mapzen

This article is in Albanian Language.

Mapzen eshte editor i thjeshte i bazuar ne Flash, nga Cloud Made nen licencen e Open Source (me kode burimor te hapur). Per ta perdorur kete editor, juve ju duhet nje llogari ne Cloud Made qe nderlidhet me OpenStreetMap llogarine. Web faqja te udhezon ty ne procesin e regjistrimit, kjo Cloud Made llogari mundet me te perdor per te krijuar nje rrjet social per zhvilluesit e hartave qe mundem me e nderlidh me Facebook apo me Twitter.Nje lloj si ne Potlatch, edhe ne Mapzen duhet se pari te selektoni zonen qe doni te editoni, dhe pastaj Flash aplikacioni fillon. Me perdor Mapzen eshte shume e thjeshteJu mund ta perdorni Mausin per te levizur neper harte, ose per te selektuar dhe per te zhvendosur objektet. “Delete” butoni fshin objektet. Mapzen ka nje list te madhe te ilustrimeve, e cila ju ndihmon qe te keni me te lehte te krijoni objektet dhe ti tregoni specifikacionet e objektit. Per me shume informacione vizitoni faqen ne wiki per Mapzen editorin ketu .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s