Software Freedom Day ne Prizren

Me duket si nje fillim i mbare i aktiviteve te FLOSSK Prizrenit, duke organizuar Software Freedom Day. Ne kete takim ish rreth 20 persona prezent, ku i diskutua disa qeshtje te ndryshme, si ato me organizimin e konferences vjetore te FLOSSK ne Prishtine, si dhe inciativa per organizimin e un-conference Nothing Will Happen ne Prizren. Gjithashtu u diskutua se si do te mund te ritet numri i te intersuarve per FLOSS ne Prizren, e shume qeshtje te tjera … Ne vazhdim mund te shihni disa fotografi nga takimi.

Ne vazhdim do te shihni prezentimin qe e kam pregaditur per te prezentuar Free Libre Open Source.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s