Transporti Publik

Nga e hena fillova punen e re, dhe fillova te kerkoj ne internet informata per autobus – at lokal, doja te dija se ne cilen ore do te ishte autobusi ne lagjen ku jetoj, apo edhe te gjeja informata ne qfare limiti kohore do te kem prap autobusin tjeter te radhes, por nuk gjeta as edhe nje informat per kete.

Nuk di si te shpreh geximin, qe kam qe pjese e nje projekti mjaft te qelluar te bere nga FLOSSK per autobusat lokal te Prishtines.

Prbus

Por nuk eshte qellimi im te tregoj per projektin qe sapo permenda por nje video qe gjeta e krijuar nga Street Films.

 

Per me shume informata per kete video mund te gjeni ketu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s