Kosovo Innovation Camp

Cka eshte “Kosovo Innovation Camp“? …  Kjo eshte pytja qe gjdo dit me behet ne profile – t e mia ne internet.

Cropped-kosovoinnovationscamp-11

Para se te pergjigjem drejt per drejt ne kete pytje duhet patjeter qe te permendim Social Innovation Camp, e cila sjell bashk idete, njerzit dhe veglat digitale per te nderutar zgjedhje te problemeve sociale me ane te web – it, te gjitha keto ne 48 ore. Pra Kosovo Innovation Camp eshte inciative e Unicef Innovation Lab Kosovo, qe “Qytetareve te Kosoves ti ofrohet zgjidhja e problemeve sociale nga te rinjet e Kosoves”.

Deri sa te vjen 11-13 Maji i 2012 Unicef Innovation Lab Kosovo morri iniciativen qe te bej Mini Camp-e neper qytet te ndryshme te quajtur se ” Mini Express Camp – Tour de Kosovo! “.

Ndersa ne qytetin historik “Prizren” do te vijne te dielen me 18 Mars 2012 duke filluar nga ora 12:30 ne zyret e Shoqates se Zejtareve dhe Afaristeve te Prizrenit… Ku gjendet zyra…

 

View Larger Map

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s