WeMakeIT – Arduino kit per ballkanin

WeMakeIT eshte nje mikontroller Free/Libre Open Source, eshte nje kit edukues i krijuar me qellim qe te keni argetim. Eshte ndertuar nga FLOSSK dhe OpenLabs. Pasi nje kohe te gjate qe mendoja te bleja nje Arduino, me erdh mundesia qe te blija kete kit dhe te shijoja knaqesin e argetimit qe me lejohej me ane te ketij kiti.

Ne vazhdim do te ndiqeni nje video te depaketimit te WeMakeIT.

Advertisements

One thought on “WeMakeIT – Arduino kit per ballkanin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s